Een keer per maand komen de beste singer-songwriters uit Amersfoort en de rest van Nederland naar Stadspodium De Observant om op te treden bij ‘De Huiskamer’. Op woensdag 6 april zijn dat TOSSO, Willem Wits en Bas Bons.

Het geluid van TOSSO houdt een bijzonder midden tussen dance en p-funk, tussen electronica en rock. band wordt beïnvloed door onder meer Talking Heads, St. Vincent, IX, en Damon Albarn.

Willem Wits bewijst op zijn tweede solo album Jochie Toch dat hij er een bijzonder, eigenwijs talent is. De vijftien kinderliedjes voor volwassenen verhalen met spitsvondige teksten over de innerlijke strijd van Willem Wits, vol humor, ironie en zwartgallige eerlijkheid.

Als pianist, zanger, toetsenist en componist schildert Bas Bons zijn muziek met hart en ziel en neemt het publiek mee op een reis, die je nog lang zal bijblijven en die je niet meer loslaat.

Entree gratis