Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De laatste Huiskamer-sessie van dit seizoen. Talentvolle singer-songwriters uit Amersfoort en de rest van het land presenteren zich aan het publiek. Op deze avond is het de beurt aan Potman jr., Trees in the City en michielen.

Potman is geboren in Hengelo en via Assen, Den Haag, Groningen, Assen, Groningen, Sydney, Griffith, Groningen, Arnhem in Utrecht beland. 3voor12 Utrecht zegt dit over Potman Jr.:”Potman heeft de beschikking over een uniek stemgeluid; diep, donker en bovenal hartverscheurend mooi. Ook valt op dat de singer-songwriter veel aandacht besteedt aan zijn teksten.” Naast solo werk werkte hij aan muziek met andere artiesten zoals Rupert Blackman van Causes. In mei 2016 verschijnt zijn eerste album.

De muzikale achtergrond van Trees In The City zorgt voor een uniek en herkenbaar geluid en een divers repertoire aan zelf geschreven liedjes. Marijn en Jonne zijn elk beïnvloed door uiteenlopende muziekstijlen, variërend van de soul van Motown tot aan authentieke Americana.

michielen is het solo-project van Michiel van de Weerd. Michiel speelt gitaar, bas, drums, synths en zang en mixt die live met een loopstation. Live werkt michielen altijd met een andere set doordat de muziek voor een groot deel geïmproviseerd is; het geraamte van de nummers staat vast, dat wat er live bij gemaakt en geloopt wordt is telkens anders. michielen maakt inhoudelijk muziek over wat Michiel meemaakt in zijn dagelijks leven; de dood, de liefde, of de vondst van een platgereden kievit op een stadsplein.

Entree gratis

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654