>>>De Perfecte Pitch

DE PERFECTE PITCH

Soms heb je behoefte aan een korte en krachtige presentatie. Een elevator pitch maken kost veel mensen moeite. Want wat moet je in zo’n korte elevator pitch kwijt? En hoe moet je die pitch dan uitspreken? Het Amersfoortse trainingsbureau Proversie helpt je graag bij een elevator pitch maken en bij het strak presenteren van jezelf en je bedrijf.

In een halve dag leer je de fijne kneepjes van een elevator pitch maken. Je gaat naar huis met een structuur van een strakke pitch en de mogelijkheid om verschillende pitches te maken zodat je in  verschillende omstandigheden goed voor de dag kan komen.

Kijk voor meer informatie en inschrijving op www.beterpitchen.nl