>>>Kinderconcert Het Kleurfeest | Toeters & Bellen

Toeters & Bellen wil kinderen en hun ouders op een toegankelijke manier laten kennismaken met de magie van (klassieke) muziek door concerten te organiseren die passen bij de beleving van kinderen en met een vriendelijke prijs.

Het Kleurfeest is een bijzonder kinderconcert, waarbij muziek luisteren en tekenen worden gecombineerd. Het Kleurfeest begint met een groot vel papier waarop tekenaar Gerard de Bruyne een lijn laat ontstaan terwijl zanger en gitarist Maarten Teekens een mooie melodie zingt. In eerste instantie kijken de kinderen naar wat er op het papier ontstaat. Vervolgens worden de kleurkrijtjes neergezet: een vriendelijke uitnodiging om deel te nemen aan een kunstwerk in wording. Gaandeweg gaan de kinderen helemaal op in een wereld van kleur en geluid. Al tekenend komt de muziek voorbij. Voor de volwassenen zijn de popsongs een feest der herkenning, voor de kinderen is het misschien een eerste kennismaking met liedjes van The Beatles, Sam Cook en andere prachtige evergreens.

Let op: Slechts 30 kindertickets verkrijgbaar per voorstelling omdat er niet meer kinderen mee kunnen tekenen.