>>>Ontbijt met Beethoven | Sophia Thoma
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In de serie ‘Ontbijt met Beethoven’ een ontbijtconcert met de jonge pianiste Sophia Thoma. Terwijl u geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet in Stadscafé De Observant, speelt zij werken van bekende componisten uit de klassieke muziekgeschiedenis, zoals Bach, Grieg, Chopin, Schumann en natuurlijk Beethoven.

Sophia Thoma werd in 1995 geboren in Rotterdam en begon op vijfjarige leeftijd met pianospelen bij Johanne Lether. In December 2010 is ze aangenomen voor de Jong Talent klas van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag waar ze op de School voor Jong Talent haar middelbare school combineerde met haar pianostudie bij Marlies van Gent. Ze werd in 2014 aangenomen op het conservatorium van Utrecht, waar ze nu haar pianostudie vervolgt bij Henry Kelder in het 3e jaar van de Bachelor.

Sophia heeft prijzen gewonnen bij verschillende concoursen, waaronder het Prinses Christina Concours, het IPMC en het Steinway Pianoconcours. Ook heeft ze recitals gegeven in het binnen- en buitenland, waaronder in de Doelen (Rotterdam), het Concertgebouw in Amsterdam en voor de Nederlandse ambassade in Zürich. Ze is zeer actief in kamermuziek, met name in duospel. Ze speelt in meerdere vaste duo’s en ook in andere bezettingen.

Ze heeft masterclasses gevolgd bij onder andere Pascal Devoyon, Ruth Nye, Rian de Waal, Igor Roma, Paul Komen, Riko Fukuda, David Kuyken, Marcel Baudet en Ellen Corver.

Entree: € 14,95 (inclusief ontbijt)

Klik hier voor kaarten

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654