>>>Rootzstock meets Jan Tekstra | POPservant ‘unplugged’
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De POPservant is dit jaar terug met een nieuw concept. De Amersfoortse band Rootzstock nodigt een keer per maand bijzondere gastartiesten uit om met hun op te treden. Alle denkbare en ondenkbare popcovers worden gebracht in een akoestisch jasje. Rootzstock bestaat uit Frank Stukker (gitaar & zang), Pascal Haverkate (trompet & zang), Xander Buvelot (bas) en Ramon Doornekamp (cajon & zang).

Woensdag 31 januari komt zanger, gitarist, acteur, componist & tekstschrijver Jan Tekstra naar de Observant. Zijn werk is moeilijk onder één noemer te vangen. In 2014 bezorgde hij Jayh Jawson een nummer 1-hit met het aanstekelijke Mooie Dag. Voor Marco Borsato schreef hij onder andere de hits Je Hoeft Niet Naar Huis Vannacht, Vrij Zijn & Het Water. Als vaste componist voor Talpa/BMG-Music schrijft hij songs voor vele artiesten in binnen- en buitenland.

Hij won al diverse Music Awards, waaronder een BUMA-award en zijn werk voor muziektheater is bekroond met twee Musical Awards. Daarnaast geeft hij workshops songwriting van Barcelona, Londen, Ibiza tot Amsterdam. Als muzikant/zanger/acteur was hij in vele producties te zien (o.a. Het Pauperparadijs, De Drentse Bluesopera, Home, Jan Rap en z’n maat). Hij speelde en zong als sessiemuzikant op vele opnamen mee, waaronder Kane, Borsato, Volumia, Liesbeth List & Herman Brood. Met laatstgenoemde schreef hij ook een song voor zijn laatste cd. Tevens richt hij zich de laatste jaren meer en meer op het schrijven van muziektheaterscripts. Deze worden dit jaar en het komend jaar voor het eerst uitgevoerd.

Entree € 5,00 (inclusief een consumptie)

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets/ Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654