>>>Sebastiaan van Bavel Trio feat. Vera Naus | JazzPodium Amersfoort
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Pianist Sebastiaan van Bavel heeft in bassist Alessandro Fongaro en drummer Jimmi Hueting de ideale muzikale partners gevonden om zijn composities tot in perfectie uit te voeren. Vanavond nodigen ze zangeres Vera Naus uit om met hen een combinatie van eigen werk en bekend repertoire ten gehore te brengen.

Pianist/componist Sebastiaan van Bavel schrijft in 2008 het Prinses Christina Concours in de categorie Jazz op zijn naam. Drie jaar later wint hij het concours in de categorie Klassiek. Zijn uitzonderlijke talent in beide genres levert hem al op jonge leeftijd optredens op in onder andere het Bimhuis, LantarenVenster en op het North Sea Jazz Festival. In van Bavels muziek is overduidelijk zijn liefde voor beide genres terug te horen. Zijn indrukwekkende pianospel laat hij optimaal tot zijn recht komen in composities die wat betreft structuur meer weg hebben van een klassieke symfonie dan van een jazz-standard.

Muziek en vooral het zingen zijn altijd Vera’s passie geweest. Op haar elfde begon ze, na diverse instrumenten, met klassieke zangles maar ontdekte al snel haar voorkeur voor de jazzmuziek. Al op haar veertiende begon ze met het zingen in verschillende bands. Ze deed veel podiumervaring op in diverse muziekstijlen en nam succesvol deel aan competities in Nederland en Duitsland. In 2017 studeerde ze cum laude af aan Codarts, Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Zij onderzocht daar hoe ze Indiase ritmiek kan implementeren in haar eigen composities. Het resultaat is onder andere te horen op haar debuutalbum “Young Heart”.

Dit concert is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

 

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets/ Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654