>>>Bremer Stadsmuzikanten | Toeters & Bellen

Een té oude Ezel, een dikke, luie Kat en een stressKip hebben het gehad bij hun baasjes en lopen weg van huis. Maar wat doe je als je in je eentje in de wereld staat? Gelukkig vinden de drie dieren elkaar. Ze besluiten samen muziek te maken in de grote stad! De grote stad is verder dan gedacht en onderweg beleven ze allerlei spannende avonturen. Lukt het ze de stad te bereiken en beroemd te worden?
Deze muzikale voorstelling wordt verteld en gespeeld door drie jonge musici op trombone, saxofoon en dwarsfluit. Kinderen komen op een speelse wijze in aanraking met klassieke muziek.

Uitvoerenden: Beppie Schalken-trombone, Femke Vrencken-dwarsfluit/piccolo, Sonja Oberkofler-baritonsaxofoon

Toeters & Bellen wil kinderen en hun ouders op een toegankelijke manier laten kennismaken met de magie van (klassieke) muziek door concerten te organiseren die passen bij de beleving van kinderen en met een vriendelijke prijs.

Entree volwassenen € 5,00 en kinderen € 3,50