>>>Toeters & Bellen – Kater Boris op de Balkan

Boris de kater belandt per ongeluk in Rusland en beleeft daar spannende avonturen.

In dit muzikale verhaal met verteller Elaine Konkelaar, laten fluitiste Francien Post en pianiste Corien van den Berg je horen dat hun instrumenten kunnen kwinkeleren als een vogeltje, huilen als een wolf en grommen als een woeste tijger.

Francien Post en Corien van den Berg werken al twintig jaar samen, zowel op het podium als in hun lespraktijk. Zo organiseren ze voor hun leerlingen twee keer per jaar een voorspeelmiddag waar veel over en weer wordt samengespeeld. Corien begeleidt Franciens talentvolle leerlingen op concoursen en examens.

Geschikt voor de leeftijd vanaf 4 jaar
Entree: volwassenen € 5,- en kinderen € 3,50