>>>De Dieren Dansen (6+) | Toeters & Bellen

In kinderconcert ‘De Dieren Dansen’ komen allerlei beesten voorbij die een dansje maken op muziek van over de hele wereld. Zij worden muzikaal verbeeld door duo SaxYOn op saxofoon en accordeon. Het duo vertelt tussendoor leuke weetjes over de dieren en de dansen, maar ook kom je van alles te weten over de instrumenten waarop ze spelen.

Duo SaxYOn bestaat uit Marijke Schröer op saxofoons en Ellen Zijm op accordeon. Het is een fris en vrolijk ensemble, dat concerten geeft met een wervelvind aan muziekstijlen, uitgevoerd op verschillende instrumenten en omkleed met mooie verhalen en anekdotes. SaxYOn maakten een vliegende start in 2013, toen het duo slechts drie weken na een eerste kennismaking hun premièreconcert gaf. Sindsdien heeft SaxYOn al op vele grote podia en festivals gestaan.

Entree volwassenen € 5,00 en kinderen € 3,50