>>UITweekend Amersfoort | Toeters & Bellen

Tijdens het UITweekend Amersfoort openen de culturele organisaties in Amersfoort de deuren! Op 9 en 10 september wordt het een groot feest waarbij je als bezoeker de theaters, musea en meer kunt ontdekken. De Observant doet op zondag 10 september ook mee met het UITweekend. Vanaf 13.00 uur zijn er onder vlag van Toeters & Bellen de hele middag gratis muzikale workshops, probeerlessen en presentaties voor kinderen en hun (groot-)ouders. De activiteiten worden verzorgd door docenten van Het VioolLab, Muziekonderwijs Midden Nederland, Muziekschool Amersfoort en Muziekles in Amersfoort.