>Wie is: Ansel Standaart
Wie is: Ansel Standaart 2017-07-02T21:15:28+00:00

imageNaam: Ansel Standaart
Werkzaam bij de Observant sinds: augustus 2014
Functie: Leerling zelfstandig werkend gastheer

Zeg, wat doe je naast je werk?

Naast mijn werk heb ik 2 hobby’s. Ik ben leiding van de meisjeswelpen van scouting Manitoba en ik ben drummer van Crescendo uit Elst (Utr.)

Vertel, wat vind je zo leuk aan werken bij de Observant?

Het leukste aan de Observant is dat het zo afwisselend is. Geen enkele dag is hetzelfde en daarom ga ik iedere dag met heel veel plezier naar mijn werk.

O ’ja en wat vind je dan het allerleukst?

Dat is wel moeilijk. Misschien dan wel het team waarmee ik mag werken. Dat komt omdat iedereen er met z’n allen voor gaat om iets moois te bereiken.

Noem jouw hoogtepunt van het afgelopen jaar bij de Observant?

Mijn hoogtepunt van afgelopen jaar is zonder enige twijfel het moment geweest dat ik hoorde dat ik officieel afgestudeerd was. Na een lange tijd in spanning te hebben moeten afwachten was ik zo blij. Ook de steun van mijn collega’s en natuurlijk de felicitaties waren erg fijn!

En, heb je weleens geblunderd…nee, niet prive, maar op het werk natuurlijk?

Ja ik heb eigenlijk wel een aantal blunders gehad. Als ik dan de ergste blunder moet opnoemen is dat misschien wel tijdens Amersfoort Aangenaam! Ik liet mijn dienblad vallen tijdens de toespraak van de burgemeester…. Oeps…

Hoe zou je het team van de Observant het beste kunnen beschrijven?

Een heel hecht team dat alles voor de gasten overheeft. De gast moet altijd met een tevreden gevoel ons mooie kloosterpand verlaten

Als jij burgermeester was van Amersfoort, wat zou je dan doen?

Zorgen dat de doorstroom in het centrum voor fietsers beter is. Ik kom iedere dag met de fiets vanuit Woudenberg naar mijn werk. Als je als fietser over bijvoorbeeld de stadsring heen moet, dan moet je vaak erg lang wachten. Dat mag echt veel beter vind ik.

Wil je verder nog iets delen met ons?

Het is wel leuk om eens te zeggen dat ik de afgelopen 2 jaar zoveel heb geleerd en heb mogen leren bij de Observant. Zonder de steun van mijn collega’s en leidinggevende was ik absoluut nooit zo goed geworden dan als ik nu ben.
Oke doei!
Met vriendelijke groeten
aan handen en voeten

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654