>Wie is: Linsey Klaarhamer
Wie is: Linsey Klaarhamer 2017-07-02T21:15:28+00:00

Naam: Linsey Klaarhamer
Werkzaam bij de Observant sinds: 8 oktober 2011
Functie: All-round medewerker bediening

FB_IMG_1470918954575Zeg, wat doe je naast je werk?

Als ik niet thuis ben met mijn iPad op schoot en met een leuke serie aan dan zit ik hard meezingend in de auto richting vrienden of de bioscoop. Zo spreek ik minimaal 1x per week af met mijn beste vriendin om te gamen en lekker samen te eten! Daarnaast ben ik ook erg gek op spontane uitjes, zoals bijvoorbeeld naar het dierenpark of pretpark. Ook ben ik regelmatig dierenoppas voor mijn lieve vriendinnen, zus en moeder. Ik ben altijd in voor iets leuks en bijna niks is mij te gek.

Vertel, wat vind je zo leuk aan werken bij de Observant?

In de eerste plaats vind ik het leuk en gezellig om met mensen om te gaan. De Observant is een mooi gebouw met heel veel mogelijkheden. Je kan bruiloften en andere feesten houden. Serieuze vergaderingen organiseren of gezellig lunchen binnen in het Café of op onze mooie Binnenplaats. Dus elke dag is anders. Ik hou niet van een 9 tot 5 kantoorbaan waar je de hele dag achter een computer zit. Het werken bij de Observant is afwisselend dus dat is perfect.

O ’ja en wat vind je dan het allerleukst?

De live muziekavonden vind ik het leukst. Ik moet dan de techniek klaarzetten, de artiesten ontvangen en niet te vergeten de gasten welkom te heten. Het is altijd leuk om de vaste gasten weer te zien! De Latin avond vind ik altijd het gezelligst met Cabocubajazz. Die maken er altijd een groot feest van en de mensen gaan altijd vrolijk naar huis.

Noem jouw hoogtepunt van het afgelopen jaar bij de Observant?

” Allememachies”…. Afgelopen jaar hebben we natuurlijk veel feestjes gehad bij de Observant, maar ik denk dat  het hoogtepunt van het afgelopen jaar het feestje is geweest waar Timon en ik allebei ook verkleed mochten. Dus toen hebben we als Bassie en Adriaan achter de bar gestaan.

En, heb je weleens geblunderd…nee, niet prive, maar op het werk natuurlijk?

We hadden een personeelsfeest. En daar werkte voornamelijk veel mannen en die dronken aardig door. Ik liep veelvuldig met een dienblad naar hun tafel. Dat ging de eerste paar keer goed tot er een moment was dat er een glas met bier van mijn dienblad viel. Dit volle glas viel in de nek van een man. Ik heb toen natuurlijk mijn excuses aangeboden. Alleen later op de avond gebeurde het weer en natuurlijk bij dezelfde tafel en dezelfde man die net was opgedroogd van het biertje eerder op de avond. Gelukkig konden ze erom lachen en heb ik de rest van de avond gehoord als ik langs die tafel kwam “Pas op, die mevrouw gooit met bier”!

Hoe zou je het team van de Observant het beste kunnen beschrijven?

Een team dat de gast altijd op nummer 1 zet en er alles voor zal doen om de gast met een lach naar huis te laten gaan.

Als jij burgemeester was van Amersfoort, wat zou je dan doen?

Dan moet iedereen voor mij buigen (niet de hele tijd hoor….. 1 x maar)

Wil je verder nog iets delen met ons?

Kom een keer langs op de live muziekavonden op woensdag. Er is elke week andere muziek en ik sta elke week voor jullie klaar om met een glimlach jullie drankjes in te schenken.

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654