>Wie is: Marije Frigerio
Wie is: Marije Frigerio 2017-07-02T21:15:29+00:00

Naam: Marije Frigerio
Werkzaam bij de Observant sinds: 2005
Functie: kok

MFWat doe je naast je werk?

Het grootste gedeelte van de dag ben ik bezig met het knuffelen,verzorgen en wandelen met mijn hondje een ruwharige dwergteckel genaamd Ben. Wij gaan graag de paden op en de lanen in. Daarnaast ben ik momenteel veel in de moestuin te vinden. Het blijft geweldig en wonderlijk om te zien dat er uit die kleine zaadjes zulke prachtige eetbare producten verschijnen! Het enige wat ze nodig hebben is water en een flinke dosis aandacht en liefde. Uiteraard kook ik ook heel graag en rommelen mijn vriend en ik gezellig wat aan op ons stukje geluk in Nijkerkerveen.

Vertel, wat vind je zo leuk aan werken bij de Observant?

De veelzijdigheid van het bedrijf spreekt mij erg aan en dat we met een gezellig klein team zulke grootse dingen kunnen klaar boxen.

O ’ja en wat vind je dan het allerleukst?

Als de gasten een compliment geven over het eten en/of de service en je aan de gezichten kan zien dat ze een heerlijk tijd hebben gehad.

Noem jouw hoogtepunt van het afgelopen jaar bij de Observant?

Dat ik van de ondernemers van BNI welvaart, die elke woensdagochtend bij ons komen ontbijten een cadeau pakket kreeg met daarin prachtige persoonlijke bedankjes voor mijn service van dat jaar.

En, heb je weleens geblunderd…nee, niet prive, maar op het werk natuurlijk?

Nooit meer zal ik vergeten dat ik het vuilnis buiten ging zetten aan het einde van mijn dag (het was 00:30) en ik de deur hoorde dichtvallen en mijn sleutel binnen zag liggen…Toen stond ik daar volledig buitengesloten zonder telefoon, sleutel of wat dan ook. Omdat ik mijn collega`s niet wilde storen heb ik gewacht op de bewaking. Helaas liet die veel te lang op wachten zich waardoor ik uiteindelijk toch mijn collega die het dichtstbij woonde, Coen Molenveld, om 03:30 uit bed moest bellen. Zijn hoofd uit het raam vergeet ik nooit meer! Het spijt me nog steeds Coen!! Gelukkig vond jij het niet zo erg en hebben we er later nog hard om kunnen lachen.

Hoe zou je het team van de Observant het beste kunnen beschrijven?

Als een hechte familie.

Als jij burgemeester was van Amersfoort, wat zou je dan doen?

Meer culinaire evenementen naar de stad halen en in verband met de toegankelijkheid van de horeca het parkeren gratis maken na 18:00.

Wil je verder nog iets delen met ons?

Graag ontvang ik van u als lezer of bezoeker van de Observant zowel positieve als negatieve feedback over onze maaltijden. Zo kunnen wij u in de toekomst een nog hogere service en kwaliteit bieden!

Bedankt en tot ziens

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654