De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654

>Wie is: Monique Blind
Wie is: Monique Blind 2017-07-02T21:15:28+00:00

MoNaam: Monique Blind
Werkzaam bij de Observant sinds: september 2006
Functie: Medewerker bediening

Zeg, wat doe je naast je werk?

Naast de Observant ben ik moeder van 2 dochters en werk ik als persoonlijk begeleider aan huis.

Vertel, wat vind je zo leuk aan werken bij de Observant?

De diversiteit van het bedrijf. Inmiddels heb ik door de jaren heen de vele kanten van het bedrijf leren kennen. Zoals bijvoorbeeld de reserveringen, administratie, bediening, een klein stukje inkoop, het onderhoud van het pand en alle voorbereidingen voor conferenties.

O ’ja en wat vind je dan het allerleukst?

Dat ik de mogelijkheid heb gekregen om vele kanten van het bedrijf te zien en ervaren.

Noem jouw hoogtepunt van het afgelopen jaar bij de Observant?

Het overbrengen van mijn ervaringen op nieuwe personeelsleden/stagiaires.

En, heb je weleens geblunderd…nee, niet prive, maar op het werk natuurlijk?

Nou ja geblunderd…. Het was meer een gênante situatie. Bij een bruiloft liep ik met een dienblad Prosecco. Alle gasten zaten aan tafel en kregen van mij een glas met bubbels. Daar zat de vader van de bruid met een mooi crème kleurige pak aan die niet in de gaten had dat ik achter hem stond. Meneer stootte met zijn elleboog het dienblad omver. Hierdoor vielen alle overige glazen om, maar ook over meneer zijn broek. Ik schaamde me enorm door dit voorval.

Hoe zou je het team van de Observant het beste kunnen beschrijven?

Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en we vullen elkaar goed aan.

Als jij burgemeester was van Amersfoort, wat zou je dan doen?

Ik zal beter laten kijken naar de persoonlijke situatie van mensen wanneer zij urgentie hebben aangevraagd voor een woning.

Wil je verder nog iets delen met ons?

In september 2006 kwam ik hier werken. We hebben toen ons “kantoor” ingebouwd bij magazijn op de eerste etage. Er was een grote houten plaat in ons kleine magazijn gemonteerd waar een computer op stond. In deze ruimte stond ook onze voorraad en een vriezer. Daarnaast kleedde al het personeel zich in deze ruimte om. Kortom een drukke bedoeling. Als ik daar nu aan terug denk was eigenlijk bizar, maar wat hebben we daar een lol gehad.