>Wie is: Timon Hoogland
Wie is: Timon Hoogland 2017-07-02T21:15:28+00:00

Naam: Timon Hoogland
Werkzaam bij de Observant sinds: september 2015
Functie: All-round medewerker bediening

TimonZeg, wat doe je naast je werk?

Naast mijn werk bij de Observant werk ik ook nog als barman bij Bar-Eetcafé Te Pas. Hier heb ik het altijd gezellig en naast werken zit ik daar ook vaak gezellig met vrienden en bekenden. Helaas moet ik stoppen met werken bij Te Pas omdat ik vanaf september weer ga studeren. De opleiding die ik ga doen is een deeltijd studie Hotelmanagement. Dit ga ik dus in combinatie doen met werken bij de Observant. Ik kijk hier heel erg naar uit! Verder hou ik van het spelen van darts, gezellige dingen doen met vrienden en kijk vaak leuke films in de bioscoop of thuis.

Vertel, wat vind je zo leuk aan werken bij de Observant?

Ik hou van werk waar de dag telkens weer anders verloopt. Iedere dag bij de Observant is anders. Dit maakt het werk erg leuk en uitdagend. Natuurlijk zie je vaak de vaste gast weer ons café bezoeken. Maar ook zijn er iedere dag weer nieuwe gasten die wij mogen helpen en blij mogen maken. Voor mij is het belangrijk dat de gast tevreden en voldaan weer weg gaat.

O ’ja en wat vind je dan het allerleukst?

Het moment wanneer iemand tegen je zegt dat de service top was! En dat iemand laat blijken erg veel waarde te hechten aan een gastheer/vrouw die tijd maakt voor zijn/haar gasten.

Noem jouw hoogtepunt van het afgelopen jaar bij de Observant?

Het hoogtepunt moet nog komen! Mijn zus trouwt in oktober met haar verloofde en het feest vind plaats bij de Observant!

En, heb je weleens geblunderd…nee, niet prive, maar op het werk natuurlijk?

Ik heb wel eens geblunderd… Dit gebeurde overigens niet bij de Observant. Ik had een bestelling van twee witte wijn. Deze bracht ik naar de tafel maar toen struikelde ik. Ik liet zo de glazen over de mevrouw die het had besteld vallen. Gelukkig was ze niet boos, maar leuk is het natuurlijk ook niet. De twee nieuwe witte wijn kreeg ze uiteraard van het huis ?.

Hoe zou je het team van de Observant het beste kunnen beschrijven?

Sinds September 2015 zit ik bij het team. Ik moet zeggen dat het team heel hecht en gezellig is. Iedereen is anders maar dat vult elkaar ook weer goed aan.

Als jij burgemeester was van Amersfoort, wat zou je dan doen?

Ik zou wel willen dat er meer betaalbare woningen voor starters en studenten beschikbaar komen. Als ik burgemeester zou zijn zou ik het festivalbeleid van Amersfoort blijven ondersteunen. Omdat Amersfoort leuke en sfeervolle festivals heeft zoals Spoffin, Jazz Festival en hopelijk ooit weer een keer Dias Latinos. Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke festivals in Amersfoort.

Wil je verder nog iets delen met ons?

Bedankt voor het lezen en ik zie jullie graag in ons café!

Ciao!

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654