>Wie is: Walrick Halewijn
Wie is: Walrick Halewijn 2017-07-02T21:15:29+00:00

Naam: Walrick Halewijn
Werkzaam bij de Observant sinds: 2005
Functie: directeur

_ROD3559Wat doet de directeur van de Observant eigenlijk als hij niet aan het werk is?

Veel leuke dingen! Lekker eten met mijn gezin, spelen (gamen) met mijn zonen en een boek lezen is dagelijks gewoonte. Daarnaast ik geef les als yoga- en jiu-jitsu docent bij Theo Meijer Sport in Leusden, heb ik zitting in verschillende besturen zoals City Marketing, Stichting Bachdag en Stichting de Culturele ontmoeting welke voor Amersfoort de kindervoorstellingen “Toeters en Bellen” verzorgt. Voor de Herensociëteit Amicitia zet ik mij als adviseur van de horeca commissie in. Een enkele keer stap ik nog op mijn motor om een stukje te toeren.

Vertel, wat vind je zo leuk aan werken bij de Observant?

Wat is er nou niet leuk aan de Observant. Elke dag is er wel een uitdaging om de gasten tot volle tevredenheid te mogen verwelkomen. Zoveel mensen, zoveel wensen. Met het team van de Observant schakelen wij elke dag weer op hoog niveau om onze gastvrijheid te mogen tonen.

O ’ja en wat vind je dan het allerleukst?

Het allerleukst is dat de gasten met een big smile hun verblijf bij ons ervaren. Dat onze inspanning als een achtergrondspel soepel en geolied hieraan bijdraagt.

Noem jouw hoogtepunt van het afgelopen jaar bij de Observant?

Het 10 jarig bestaan in 2015 was een groot feest. Enorm veel gasten van het eerste uur, relaties uit de verbonden netwerken en vrienden waren gezamenlijk en gaven een prachtige mix van contacten. Het jaar ernaar zinderde deze energie nog door bij mij en gaf een boost aan ons bedrijf.

En, heb je weleens geblunderd…nee, niet prive, maar op het werk natuurlijk?

Nou is privé en werk bij mij niet werkelijk gescheiden. Ik doe graag wat ik fijn vind en daarin lopen deze zaken in elkaar over. Zo ervaar ik een blunder in het hebben willen ontwikkelen van een satelliet van de Observant wat volledig uit de hand liep door de bankencrisis van 2009. Dit heeft, tot op vandaag nog een uitwerking op privé en werk…

Hoe zou je het team van de Observant het beste kunnen beschrijven?

Een geoliede machine…maar dan van mensen natuurlijk! Een groep mensen die aan elkaar gewaagd is, zich wil ontplooien in de eigen kwaliteit welke dan weer graag voor het team ingezet wordt. Zo is er een hechtheid ontstaan die met en voor elkaar samenspeelt in de Observant.

Als jij Burgemeester was van Amersfoort, wat zou je dan doen?

Los van alle zaken die óók geregeld mogen worden zou ik als burgemeester het initiatief nemen om van de Stadsring weer een gracht te maken zodat de overgang van station naar binnenstad zonder zwaar kruispunt bewandeld kan worden., de cultuur véél meer centjes toe te bedelen en de promotie van de stad nog meer versterken. Ik ben van mening dat deze maatregelen de stad levendiger maakt en daarmee de economie een goede boost kan geven.

Wil je verder nog iets delen met ons?

Graag nodig ik iedereen uit om een bij ons aan te komen voor een kennismaking en een rondgang door het gehele gebouw én een goede koffie!
Graag tot ziens

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654